Zasebnost in podatkisplošni pogoji

Za varnost vaših podatkov ne odgovarjamo! Iz tega razloga je pomembno, da redno izvajate varnostne kopije. V kolikor nimate izdelanega procesa varnostnih kopij, vam svetujemo ustrezen način prilagojen vašim potrebam. Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikjer oglašali oz. jih na kakršen koli način zlorabili.

 

Programska oprema

Nameščamo izključno legalno programsko opremo! Programov, kateri zahtevajo nakup licence in le-te ne morate dokazati, vam ne bomo namestili. V kolikor nimate ustrezne licence za programe vam jo lahko tudi mi uredimo.

 

Kilometrina

Servis na domu izvajamo brez zaračunanih potnih stroškov v oddaljenosti 15 km od naše pisarne stacionirane v Dekanih (ne velja za podjetja). Za obisk na destinacijah z večjo oddaljenostjo zaračunamo kilometrino določeno v Uradnem listu (30% cene 95 oktanskega goriva). V vsakem primeru intervencije na terenu obisk zaračunamo vsaj z 1 delovno uro tehnika.

 

Posodabljanje

Za posodabljanje gonilnikov in nameščanje servisnih popravkov je potrebena delujoča internetna povezava.

 

Obnavljanje izbrisanih podatkov

Obnavljanje izbrisanih podatkov ni vedno 100%. Največ efekta je, če poskusimo restavrirati disk takoj, ko je bila datoteka trajno izbrisana oz. disk formatiran. Čim ste na disk zapisovali nove podatke in več podatkov kot ste zapisali manjša verjetnost obstaja, da bomo podatke lahko rešili. Ker pa ta storitev ravno tako zahteva nekaj porabljenih ur, vam bomo zaračunali 30% cene tudi v primeru, ko podatkov NE bomo rešili.
V primeru, ko ste pripravljeni plačati ne glede na ceno za določene podatke, nas na to predhodno opomnite in poskrbeli bomo za vaše podatke preko specializiranih partnerjev za reševanje podatkov.

 

Omejitev odgovornosti

Obala PC Servis ne sprejema nobene odgovornosti, da so informacije na tej spletni strani popolne, točne in posodobljene. To se nanaša tudi na vse povezave, ki vodijo s te spletne strani ali nanjo. Obala PC Servis ne odgovarja za vsebino spletnih strani, na katere vodijo povezave s te strani ali s katerih vodijo povezave nanjo.
Obala PC Servis si pridržuje pravico do spreminjanja ali dodajanja informacij brez vnaprejšnjega obvestila.
Objava teh informacij s strani podjetja Obala PC Servis ne predstavlja ponudbe za posredovanje informacij, svetovanje ali druga pogodbena razmerja. Izključena je vsakršna odgovornost za uporabo, točnost vsebine ali razpoložljivost spletne strani.
Obala PC Servis zato ne sprejema odgovornosti za materialno, posredno ali neposredno škodo, ki jo povzročijo izgubljene priložnosti, izguba podatkov ali izgubljen dobiček kot posledica uporabe dokumentov ali informacij, dostopnih na tej spletni strani.

UK betting sites, view full information Best UK betting sites bookamkers