Podjetje je bilo ustanovljeno junija 2011 z namenom da bi servisiralo računalniško tehnologijo v obalno-kraški regiji. Glavna dejavnost je servisiranje programske in strojne opreme in nudenje strokovne pomoči uporabnikom osebnih računalnikov in perifernih enot ki sodijo zraven.

Boštjan TršarStoritve izvajamo v prostorih podjetja v Dekanih, če je možno posredujemo na daljavo prek interneta. Poleg vseh tehnološko dovršenih rešitev pa se še vedno držimo starih navad in pridemo tudi k vam na dom, si sežemo v roke in odpravimo problem, vam svetujemo o morebitni nadgradnji vaše opreme ali izvedemo krajše izobraževanje o produktih. V primeru, da je težava kompleksnejše narave in je predviden čas odprave napake daljši od ene ure oz. po dogovoru s stranko, opremo odpeljemo in vam jo popravljeno vrnemo v najkrajšem možnem času. Tako vam prihranimo nekaj dragocenega časa, (pri tem pa vam celo ne zaračunamo potnih stroškov do razdalje 15 km oddaljenosti od našega sedeža - glej splošne pogoje).

Poleg vzdrževanja domačih sistemov načrtujemo in vzdržujemo tudi okolja manjših in srednje velikih podjetij. Za uspešno poslovanje vsak podjetnik potrebuje stabilno, varno, in če se le da, moderno računalniško tehnologijo, ki mora delovati optimalno, uporabnik pa tako rekoč ne sme doživeti izpada delovanja sistema. Pri vsem tem je zagotovo najpomembnejši faktor varnost podatkov. Če imate že obstoječo računalniško infrastrukturo ali pa bi jo želeli izdelati, se lahko dogovorimo za kratek sestanek, vi predstavite lastnosti svojega poslovanja, mi pa vam poiščemo in predstavimo rešitev. V primeru konsenza sestavimo še vzdrževalno pogodbo in glejte.... vaš računalniški sistem postane naš problem, vi pa, namesto da bi dobivali sive lase zaradi nedelujočega računalnika, se sproščeno ukvarjate s svojo dejavnostjo.

Z našimi uslugami nismo omejeni le na Primorsko (Koper, Izola, Piran, Portorož, Trst, Trieste, Kozina, Gračišče), kar pomeni da izvajamo servis po vsej Sloveniji in tudi v zamejstvu Italija (Friuli-Venezia Giulia) in Hrvaška (Istra). Odvisno od relacije potem zaračunamo pot, katera pa je brezplačna v oddaljenosti 15 km od našega prostora v Dekanih (ne velja za podjetja). V vsakem primeru intervencije na terenu obisk zaračunamo vsaj z 1 delovno uro tehnika.

UK betting sites, view full information Best UK betting sites bookamkers